in

Mikulasajandék-level a mikulástól

Számtalan Mikulásos éneket tanultunk gyermekkorunkban, de amikorra felnövünk, az élet rohanásában, bizony gyakran megkopnak az emlékek és nem tudjuk felidézni ezeket a régi dalszövegeket.

Pedig milyen jó lenne, gyermekeiddel együtt énekelni ezeket a mikulásos és télapós énekeket. Ha te is így jártál, akkor keresd fel bátran a mikulásiroda.hu weboldalt, ahol számtalan mikulásos verset, éneket és mondókát találsz. Felfrissítheted a memóriádat, és akár újabb télapós énekeket is megtanulhatsz, hogy gyermeked emlékei még gazdagabbak legyenek, mint a tieid.

Érdemes azon is elgondolkodnod, hogy milyen ajándékkal lepd meg gyermekeidet Mikulás ünnepére. Ha szeretnél túllépni a kliséken, és nem szeretnéd tovább rongálni a gyermeked fogait, válassz egy olyan ajándékot, ami életre szóló élmény marad. a mikulásiroda.hu oldalon ugyanis egy különleges szolgáltatást is találhatsz. A gyermeked levelet kaphat a Mikulástól, amely névre szól, és csak neki íródott.

Aligha túlzás azt állítani, hogy ennél egy tábla csokoládé nagyobb örömet jelent. Régen, a szocializmus idején a Mikulás édességei ritka kincsek voltak, ma már azonban az élmények fontosabbak, mint a bármely pillanatban megvásárolható csokoládék és cukorkák. Keresd, hát fel a Mikulásiroda oldalát és varázsolj ünnepi télapóvárást gyermekeidnek.

OKJ tanfolyamok országszerte

Változó tevézési szokások