in

Tapétázás saját kezűleg

A tapétázás külön szakmát képvisel, ám más szakmákhoz képest korántsem olyan bonyolult, mint az ember elsőre gondolná. Tapétázáshoz optimális esetben gyakorlatilag csupán néhány tekercs tapéta és egy kis ragasztó szükséges.

Tapétázni vagy már meglévő tapétát lecserélni mindig szükséges, ha az ember új színt szeretne vinni az otthonába, valamint nincs pénze arra, hogy lecserélje a bútorokat vagy átalakítsa az egyébként is tapétázásra váró helyiségeket. Ha az ember a tapétát, mint alapanyagot választja már azzal is új hangulatot varázsolhat a lakásban, ha csak egyetlen falat ragasztasz le egy mutatós dekortapétával.

Ráadásul drágán dolgozó szakember sem kell hozzá. Ha a tapétázás előtt megbizonyosodtunk arról, hogy valóban azt a tapétát vagy tapéta típust vettük meg és akkora mennyiségben amennyire szükségünk lesz hozzáláthatunk a munkához.

Ha sikeresen megszabadultunk régi tapétánktól a tapéta felhelyezése előtt a fal előkészítésének második lépése a legfontosabb, vagyis a tapéta alatt lévő egyenetlenségek javítása. Ehhez a festők által használt glettre és csiszolópapírra lesz szükségünk, amelyek segítségével a tapétázás előtt a repedéseket, egyenetlenségeket vagy szögek, csavarok okozta lyukakat eltömíthetjük.

Energiatakarékos reklámhordozók

Mely szektorokban kedveltek a reklámajándékok?