in

Energiatakarékos reklámhordozók

A ledfalak napjainkban egyre népszerűbb reklámhordozókká váltak, hiszen méretük, és az állandó mozgó reklámok a felületén jól észrevehetővé teszik. Gyakorlatilag nem lehet úgy elmenni mellettük, hogy ne vennénk észre őket, egy pillanatra biztosan odakapjuk a szemünket a kültéri ledfalakra.

A LED falak tehát nem csak a nagyobb rendezvényeken háttérként, vagy sporteseményeken, eredményjelzőként váltak be, hanem a reklámeszközök terén is. Alkalmas nagy felbontású képek vagy videók lejátszására is.

Ma már gyakran találkozhatunk – főleg a nagyobb rendezvényeken – ún. LED kamionokkal vagy utánfutókkal is. Előnyeit nem győzik a forgalmazók hangsúlyozni: a led falak minden előnyével rendelkezik, emellett időben is és térben is könnyen mozgatható, nem kell újra és újra összeszerelni, és tartóelemeket sem igényel, emiatt rendkívül költséghatékony.

További előnye, hogy már nem csupán éjszaka vetít jól látható képet, hanem nappal is, és nem szükséges nagy távolságra elhelyezni ahhoz, hogy jól látható képet biztosítsunk általa.

Fentiek alapján látható, hogy a mobil ledfalak segítségével energiát takaríthatunk meg szemben a hagyományos ledfalakkal. Üzemeltetéséhez nem szükséges nagy létszámú személyzet, egy nap több helyszínen is használható, emiatt kihasználtsága jóval nagyobb lehet.

Rangsoroljunk a Rankitz-cal

Tapétázás saját kezűleg