in

Rangsoroljunk a Rankitz-cal

Manapság senkinek sem mindegy, hogy milyen háztartási gépet vásárol a régi energiafaló helyett. A villamos energia nagyon sokba kerül, és az éves fogyasztás akár fele is megspórolható, ha megfelelő energiafogyasztással rendelkező termékeket választunk háztartásunkba. És nem elhanyagolható szempont, hogy ezzel a környezetet is kíméljük.

Ha háztartási gép vagy eszköz vásárlására készülünk a rankitz.hu vásárlási tanácsadó oldal segít nekünk ebben. Ez egy olyan weboldal, mely termékkategóriánként rangsorolja az egyes termékeket különböző szempontok (tehát nem csupán az energiafogyasztás) alapján, az általa legjobbnak tartott termék kerül az első helyre, majd így tovább sorban. Tehát az a termék a legjobb, ami legelöl helyezkedik el a rangsorban.

A rangsor mellett minden termékkategóriánál kidolgoztak egy vásárlási tanácsadót, melyben leírják, hogy az adott termék vásárlásánál milyen szempontokat gondoljunk át feltétlenül. A rangsor a lehető legtöbb részletre kiterjed, egy kifinomult rendszert dolgoztak ki a termékek sorba állításához, hogy a vásárlók minél kedvezőbb képet kapjanak a kapható termékek paramétereiről.

Emellett további szolgáltatásként mindenki a saját szempontjaira szabhatja a rangsort, vagyis szűkítheti a rangsorolást, például egy telefon esetében bejelölheti, hogy őt csak az Android-os telefon érdekli, bejelölheti a kijelző átmérőjét és a gyártót is. Így a rangsor személyre szabottá válik, ahonnan már csak egy lépés kiválasztani a hozzánk legtesthezállóbb készüléket.

Kényelem a hálószobában

Energiatakarékos reklámhordozók