in

Ha nyár akkor felforrhat a hűtővíz!

Ugye Önnel is fordult már elő, hogy nyáron, hosszabb utakon felforrt a hűtővize? Ugyan azt gondoljuk, hogy az újabb autókkal ez nem fordulhat elő, ám elég egy műszaki meghibásodás a vízhűtőben, és máris megvan a baj.

Ilyenkor a felkészületlen autós azt sem tudja, hová kapjon idegességében, pedig ha körültekintően járunk el az autónkkal, akkor a legritkább esetben történhet velünk ilyen váratlan helyzet.

Tavasszal mindenképpen érdemes az autónkat egy nagyobb átvizsgálásnak és egy nagyobb tisztításnak alávetni, részint a téli szennyeződések (pl. só) miatt, részint ilyenkor felkészülhetünk a hosszabb nyári utakra is.

A leggyakoribb tavaszi művelet a hűtőrendszer átvizsgálása, beleértve a klíma hűtőrendszerét is. Ilyenkor esedékes a pollenszűrők tisztítása, ezt évente mindenképpen tegyük meg, ellenkező esetben csúnya, makacs betegségeket, allergiát is kaphatunk. Ha úgy alakul, hogy alkatrészcserére lenne szükség, akkor érdemes online megrendelni azokat.

Az evoauto.hu kínálatában magas minőségű Klaxcar, Denso, Valeo és Nissens autóalkatrészek közül válogathatunk, a gyors szállítás pedig lehetővé teszi, hogy hamar túljussunk a meghibásodott alkatrészek cseréjén.

Dízelbotrány az Opelnél is

Bambusz parketta és lakberendezés